Nincs bejelentkezve.

Családi programok

Belefáradt a hétköznapok egyhangúságába? Vagy csak egyszerűen pihenésre, kikapcsolódásra vágyik? 

Hagyja maga mögött a várost, utazzon el és szánjon időt a feltöltődésre! Csomagajánlataink egész évben az Ön kikapcsolódását szolgálják, legyen szó ünnepi hosszú hétvégéről, családi nyaralásról, vagy a gyermek nyári lovastáboráról.


 

Számos olyan szolgáltatással rendelkezünk, melyek tartalmas programot biztosítanak egy rövid vasárnapi kiránduláshoz, vagy akár egy kéthetes családi nyaraláshoz is.
Lovasudvarunk különleges vonzerő, ahol a család apraja-nagyja megtalálhatja a számára izgalmas szórakozást. A gyermekeket póni várja, a szülők pedig tudásszintjüknek és bátorságuknak megfelelően próbálhatják ki a lovaglás különböző formáit. Állatsimogatás, istállólátogatás, vagy egy kellemes családi kocsikázás – mind olyan élmény, amelyről aztán a csemeték napokig izgatottan mesélnek majd.

Szállodánkban a kisgyermekkel érkező családok számára költségmentesen biztosítunk babaágyat.Az étteremben lehetőség van gyermekmenü összeállítására, ha pedig csak egy kis bébiételt kell felmelegíteni, konyhánk készséggel megteszi ezt Önöknek. Az etetőszék magától értetődő.

Ha netán mostohára fordulna az idő, vagy egyszerűen unatkoznak a csemeték, várja őket a "Pötömösi" játszóbirodalom. Sokféle kreatív játékeszköz szolgálja több korosztály szórakozását. További fotókért kattintson az alábbi képre:

Geréby Kúria Pötömösi játszóbirodalom családi játszószoba


A gyermekeket a játszóparkban mászókák, csúszda és hinta várja. A családias jellegű wellness-részben található pezsgőfürdőben külön gyermekpancsoló került kialakításra.

Családbarát szolgáltatásaink köre folyamatosan bővül. Igyekszünk tartani a lépést a növekvő igényekkel, hogy vendégeink mindig a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljenek. Ha felkeltettük érdeklődését, böngésszen csomagajánlataink között, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi személyre szabott ajánlatot készítünk az Ön elképzelései alapján!

 

Galéria megtekintése »

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>