Nincs bejelentkezve.

Disznóvágás hétvégék 2016

Disznóvágás hétvégék
 

Felelevenítjük a régi disznóvágások hangulatát…

 A régi hagyományaink lassan elkopnak, az emberek jó része már csak novellákból vagy esetleg gyerekkorából ismeri ezt a jó magyar szokást, a disznóvágást. 

Ha Ön is szeretné átélni az igazi autentikus hangulatot, melyet egy vidéki disznóvágás nyújt, jókat enni és inni, önfeledten kikapcsolódni, akkor Önnek mindenképpen érdemes ellátogatni hozzánk a téli szezonban!

Disznóvágás programunkat kiegészítettük egy remek hangulatú igazi vidéki pusztaolimpiával, melyen a résztvevők összemérhetik tudásukat egy játékos nem túl megerőltető vetélkedő keretében. 

A programot 3 nap 2 éjszakás csomagban kínáljuk előre meghirdetett időszakokban. Ön akár 1 főtől is igénybe veheti, a foglalásnak nincs minimum létszáma.
 

Időszakok:

- 2016.november 25 – 27  (péntektől-vasárnapig) 3 nap 2 éjszaka

- 2017.január 27 – január 29 (péntektől-vasárnapig) 3 nap 2 éjszaka

   
(Disznóvágás programot tartalmaz még. 2015-2016 szilveszteri ajánlat)

A csomagajánlat tartalma: 

 • pénteken érkezéskor pogácsa, lélekmelegítő kínálása
 • szállást kényelmes tornácos vagy főépületi hotelszobában
 • pénteken este félpanziós vacsora
 • szombat reggel disznóvágás program kezdete (hagyományos, falusi disznóvágás a grillkuckónál, ahol a vendégek megnézhetik disznó pörzsölését, tisztítását)
 • szombaton a disznóvágás kezdetétől az ebéd desszertjének felszolgálásig korlátlan italfogyasztás az alábbi italokból (ház pálinkái, forralt bor, tea, ház borai, sör, üdítő, ásványvíz)
 • szombaton bőséges disznótoros reggeli (tradicionális hagymás sültvér, magyaros rántotta, savanyúság, kiegészítve büféasztalos reggeli kínálattal)
 • a disznóvágás után lovaskocsikázás a lovasudvarhoz
 • a lovaskocsikázás után pusztaolimpia, amely egy kitűnő szórakoztató program, ahol a vendégek csapatokat alkotva különböző ügyességi feladatokban mérik össze tudásukat
 • a program után felszolgált 3 fogásos ebéd ( Orjaleves, Töltött káposzta, Meggyes – mákos rétes)
 • ebéd után szabadprogram fakultatív jelleggel (kül- és beltéri kikapcsolódási lehetőségek: állatsimogató, wellness, billiárd, ping-pong, lovaglás*,masszázs**)
 • szombaton este disznótoros vacsora büféasztalról kínálva a vacsora alatt élő cigányzenével
 • vasárnap bőséges büféasztalos reggeli
 • elutazás előtt disznótoros csomagok átadása, melynek tartalma: 25 dkg rizses hurka, 30 dkg kolbász, 30 dkg pecsenye hús
 • igény esetén késői elutazás lehetséges
 

Figyelembe véve a fenti programokat és ellátást, a részvételi díjak a következők:  

disznovagas arak

 *-**A fakultatív programok közül a lovaglás és masszázs külön térítéses szolgáltatások ( a csomagár nem tartalmazza), melynek árairól a recepció készséggel ad tájékoztatást.  A 6 év alatti gyermek szállása pótágyon grátisz, az egyéb szolgáltatások tekintetében a gyermeknek külön ajánlatot készítünk életkor függvényében.A fenti árak a hotelszobáknál és a főépületi lakosztályoknál kétágyas elhelyezéssel, a tornácos lakosztályoknál 4 fő felnőtt esetén értendők. Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 18 év feletti vendégek esetén 400,- Ft/fő/éj.  
A foglalás feltétele a részvételi díj 30%-ának befizetése a foglalást követő 1 héten belül.

Törzsvendég kedvezmény
Használja ki a törzsvendégkártya előnyeit, tudjon meg többet törzsvendég programunkról!
Kattintson ide!
   Ajándékutalvány
Csomagjanikat
ajándékként is megrendelheti exkluzív kivitelű, egyedi gyártású ajándékutalványt formájában!
Kattintson ide!


Szobafoglalással kapcsolatban, illetve bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Czakó Tamás recepcióvezető kollégánkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: recepcio@gereby.hu, gereby@gereby.hu.vagy Email küldése


(Cimkék: disznóvágás, disznóvágás program, disznóvágásos hétvége, disznóvágos csomagajánlat, disznóvágás ajánlat)

omagajánlat, disznóvágás ajánlat)
 

 


« Vissza: Csomagajánlatok

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>