Nincs bejelentkezve.

Disznóvágásos csapatépítés

Sose találná ki mi mindenre jó egy vidéki disznóvágás?

Csapatépítésre! Garantált kuriózum a csapatépítő lehetőségek széles skálájában, hiszen ilyen programmal egy „hagyományos tréningcég” kínálatában biztosan nem találkozik.

A Program üzenete: „Sok lúd disznót győz!” és ez szó szerint értendő. Sok ügyes, dolgos ember együtt eredményesebben teljesíti a feladatokat. Ha különleges alkalmat keres csapatépítésre, akkor Önnek a legideálisabb választás a disznóvágásos csapatépítés. Nem mindennapi kihívások elé állítjuk Önöket és hatás is garantáltan egyedülálló.

Koncepció: A disznóvágás profi böllér irányítása alatt a disznó szúrásával és pörzsölésével kezdődik. A résztvevők csapatokat alkotnak, majd segítőket delegálnak a disznó pucolásához és a hús bontásához. A disznótoros reggeli után ( a programár étkezést nem tartalmaz) kezdetét veszi az igazi csapatmunkát igénylő játékos, humoros vetélkedő. A csapatok tagjai csak egymással szorosan együttműködve tudnak eredményesek lenni, ezért rendkívül fontos az együttműködés szerepe.

A program részletei
A program során a csoportok egymással vetélkedve kimondott disznóvágásos megoldandó feladatokat kapnak. A humoros, játékos élményprogram bölléroklevéllel zárul. Hagyományos, kézzel tekerős pörzsölő, profi böllér, hurka, kolbász, kacagás. Kell-e ennél több?

A program időtartama (csoportlétszámtól függően): kb 2-3 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

Kérdéseivel, ajánlatkérésével kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére!

A disznóvágás programmal kapcsolatos bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Bárdy Zoltán értékesítési igazgatóhoz! Tel.: +36 76/356 555, mobil: 30/538 6160. ertekesites@gereby.hu
(Cimkék: disznóvágás, disznóvágásos linkek, disznóvágás vidéken, csapatépítő disznóvágás, disznóvágás menete, disznóvágás videó, disznóvágásos csapatépítés, disznóvágás csapatépítés ötlet, disznóvágásos csapatépítés, vidéki disznóvágás)

 


« Vissza: Csapatépítés, konferencia

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>