Nincs bejelentkezve.

Egyéb szolgáltatások,szabadidő

Szabadidő beltérben

A szabadidő tartalmas eltöltése minden rendezvény esetében fontos szempont a helyszín kiválasztásánál. Vendégeink wellness-, sport- és kényelmi szolgáltatások széles köréből választhatnak, melyeket a szobaár tartalmaz. Családias hangulatú wellness-részlegünkben melegvizes pezsgőfürdő, finn- és infraszauna, szolárium és melegpad nyújt lehetőséget a kellemes kikapcsolódásra.

Szabadidő szabadtéren

Akik a pihenés aktívabb formáját keresik, szintén számos lehetőség közül választhatnak. Legkülönlegesebb ezek közül természetesen a lovaglás, melyet minden tudásszinten űzhetnek a kezdő futószáras lovaglástól a gyakorlott tereplovaglásig. A labdajátékok kedvelői költségmentesen vehetik igénybe a füves foci- és kosárlabda-, a strandröplabda-, valamint a két műanyag borítású teniszpályát, melyekhez a szükséges sporteszközöket is készséggel biztosítjuk.

Esti szórakoztató programok

Bármilyen rendezvényről is legyen szó, az este általában a szórakozásé. Kisebb társaságok szállodánk drinkbárjában kellemes zene mellett biliárdozhatnak, dartsozhatnak, asztalifocizhatnak, kártyázhatnak, vagy éppen sakkozhatnak. Az egyéb szórakoztató programoknak, pedig csak a fantázia és a megrendelő költségkerete szab határt. Egy látvány koktélbárral, vagy bor- esetleg pálinkakóstolóval egybekötött díszvacsora kitűnő indítása lehet egy esti bulinak. Kaszinó, élőzene, ismert előadóművészek, karaoke disco, táncbemutató, tűzijáték – csak néhány a lehetőségek közül, melyeket legkiválóbb szolgáltató partnereinkkel együttműködve kínálunk.

 


« Vissza: Csapatépítés, konferencia

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>