Nincs bejelentkezve.

Étterem

Ha jól esne Önnek egy csésze alföldi gulyásleves, netán vasárnapi ebédre egy kis ropogós sült libacomb, vagy csak egy forró kávét szeretne inni, hozzánk bármikor betérhet, hiszen éttermünk egész évben nyitva áll az egyéni vendégek előtt. Ez alól egyetlen kivétel a Szenteste, melyet a mi dolgozóink is családi körben, otthon tölthetnek. Télen akár egy igazi, vidéki disznóvágás keretében is betekintést nyerhetnek a Geréby Kúria által kínált gasztronómiába.

Vendégeink az árnyas teraszoktól az elegáns étteremig többféle helyszín közül választhatnak.

Ötömösi étterem

A kúriát alapító földesúr, Ötömösi Geréby Gyula nevét őrző étterem a főépületben található. Elegáns belső kialakítású, méltón tükrözi vendéglátásunk magas színvonalát. Szállóvendégeink részére ebben az étteremben kínáljuk a reggelit, ebéd- illetve vacsoraidőben, pedig elsősorban az egyéni vendégeket fogadjuk itt. Kiválóan alkalmas továbbá elegáns csoportos rendezvények, pl. családi összejövetelek, kisebb esküvők vagy céges étkezések számára is.


Cserszegi borozó

Az egykori borospince helyén hangulatos különterem került kialakításra. Elsősorban magyaros jellegű csoportos rendezvényekre, valamint borkóstolókra ajánljuk.

Teraszok

Nincs kellemesebb, mint jó időben az árnyas teraszon, madárcsicsergést hallgatva kanalazni a forró levest vagy kortyolgatni a zamatos kávét. A Geréby Kúriában erre több lehetőség is kínálkozik. Az Ötömösi étterem mellet található teraszok az egyéni vendégek és kisebb társaságok számára szolgálnak. Rendezvényházaink, a Katinka és a Nádas előtti teraszok pedig a nagyobb családi vagy céges rendezvények idején üzemelnek Ideálisak vendégvárásra és szabadtéri étkezésre egyaránt.

 
 A „Százéves” hárs
A szabadtéri bográcsozás és gulyásparti helyszíne hagyományosan a százéves hárs árnyas lombjai alatt kialakított terület. A pattogó tűz felett a bográcsban rotyogó gulyásleves, hozzá élő cigányzene és néptáncbemutató nemcsak a külföldi, hanem a magyar csoportok számára is különleges élmény. Este pedig, fáklyákkal körülvéve, az asztalokra helyezett gyertyák fényénél egy borkóstoló vagy roston sütés nehezen felülmúlható han gulatot teremt.
   Az  „Öreg”  tölgy

A  kúria parkjának egy csendes zugában áll egy hatalmas tölgy. A körülötte lévő terület szinte kínálja magát a nagyobb létszámú, mégis családias hangulatra vágyó rendezvények számára. Nagy nyári hőségben az esküvői ceremóniát is itt javasoljuk megtartani.

 


« Vissza: Gasztronómia

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>