Nincs bejelentkezve.

Gasztronómia

Bográcsban gőzölgő alföldi gulyásleves vagy egy csészényi hűsítő, lágy eperkrémleves; hagymán-paprikán pirított serpenyős libamáj vagy egy könnyű zöldséges lasagne, desszertnek esetleg egy főételnek is beillő adag somlói galuska – a Geréby Kúriában mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő finomságokat. Ezen kívül gasztronómiai attrakciók, vidéki hangulatos disznóvágás is rendelhető csapatépítés keretében. Vendégeinknek azonban nem egyszerűen ételeket, hanem kulináris élményt szervírozunk. Garancia erre Zala András mesterszakács, aki az 1986-os nyitás óta látja el a konyhafőnöki teendőket.

Konyhánk specialitásai a bográcsban készült ételeken kívül a nyárson- és roston sült ételkülönlegességek, melyeket elsősorban csoportos rendezvényekre ajánlunk. Szabadtéri gulyásparti, nyárson sült malac vagy ökör, valamint faszénparázson grillezett húsok színesítik a kínálatot azok számára, akik az ízek mellett a látványt is előnyben részesítik.

A borok kedvelőinek a legjobb hazai borászok által készített nedűkkel kedveskedünk. Hűen a Geréby Kúria alföldi jellegéhez, a ház boraként a 2007-ben az év borászának választott Frittmann János Cserszegi Fűszeresét, Kékfrankosát valamint legendás Kékfrankos Roséját kínáljuk. A borlapon azonban – a teljesség igénye nélkül – megtalálhatók Vida Péter, Thummerer Vilmos, valamint Gere Attila kiváló borai is.

Előzetes jelzés alapján konyhánk bármilyen diétás és intoleranciás ( glutén, laktóz, tojás, paleo, vegán ) étkeztetést is biztosít. Kérjük, hogy érkezése előtt ilyen igényét a szálloda recepcióján jelezni szíveskedjen!

 

Galéria megtekintése »

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>