Nincs bejelentkezve.

Esküvői rendezvények


Varázslatos helyszín egy varázslatos alkalomra

Először csak egy pillantás… aztán egy érintés… együtt töltött boldog órák… és egyszer csak tudod, hogy igen, Ő az! Neki akarok örök hűséget fogadni! Ez a meghitt alkalom különleges helyszínt érdemel, melyet körülleng a romantika. Egy olyan helyszínt, ahol a pillanat varázsát megoszthatjátok szeretteitekkel, barátaitokkal.
Ahol önfeledten mulathattok a nagy nap örömére, ameddig csak kedvetek tartja. Ahol mosolygó személyzet gondoskodik arról, hogy közös életetek legszebb napján csak egymásra figyelhessetek. Szeretnénk, ha az itt található információk segítséget nyújtanának Nektek a tervezésben, hogy pontos elképzeléseitek alapján személyre szabott ajánlatot készíthessünk számotokra, bízva abban, hogy a Geréby Kúriát választjátok esküvőtök helyszínéül.

A Geréby Kúria tematikus esküvői témakört felölelő külön weboldala az eskuvoshotel.hu ide kattintva érhető el, ahol összegyűjtöttünk minden olyan információt, ami hasznos lehet egy esküvő tervezése során.

Tovább az eskuvoshotel.hu -ra ---> Részletek 

Galéria megtekintése »

« Vissza: Romantikus esküvőhelyszín

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>