Nincs bejelentkezve.

Geréby Törzsklub

Hogyan válhatok törzsklub taggá és milyen előnyöm származik a Geréby törzsklubhoz való csatlakozással?

Kedves vendégeink / Tisztelt Látogató!A Geréby Kúria fix kedvezményekkel díjazza hűségét. Egy egyszerű űrlap kitöltésével hozzájuthat törzsvendégkártyájához, amit postázunk Önnek az ön által megadott címre. Fontos, hogy a kártya bemutatásával Ön akár már az első vásárlása során megkapja a kártyán szereplő százalékos kedvezményt.
*5 indok , amiért mindenképpen érdemes kártyát igényelnie:

     
  1. Félévente egyszer kisorsolunk egy értékes 2 fő részére összeállított félpanziós pihenés csomagot .

  2. Igényelheti az 50 % ( félár) kedvezményt tartalmazó "ÉN GERÉBYM" akciós szállás utalványt, amit csak és kizárólag törzsvendégeink részére kínálunk! (Tudjon meg többet az akciós szállás utalványról ! >>>)

  3. A belépő szintű ún. Silver kártyánkkal is már az első foglalásánál, fogyasztásánál megkapja a kártyán szereplő 10%- os engedményt
  4.    
  5. A kártya nem évül el, sőt később Gold vagy Platina szintű kártyára is váltható.
  6.  
  7. Ön megkülönböztetett figyelemben részesül, hiszen első kézből értesülhet akcióinkról, attrakcióinkról.
  8.  

Az igénylés 1 percnyi időt vesz igénybe !* Törzsvendégprogramunk keretében nyújtott, a kártyán feltüntetett kedvezményszintek kizárólag a szállodánál történő direkt (közvetlen) foglalás esetén vehető igénybe és más egyéb kedvezményekkel össze nem vonhatók!

 

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>