Nincs bejelentkezve.

Megközelítés

Autópálya információ: A Pest megyei matricával rendelkezőknek nem szükséges Bács-Kiskun megyei új matricát vásárolni, ha Budapest irányából jönnek hozzánk, hiszen Lajosmizse a megyetábla utáni első kijárat, tehát a megyei matricájuk érvényes. 


M5 autópálya, Budapest/Szeged felől:

A 67-es km-szelvénynél a Lajosmizse / Cegléd lehajtonál (Shell benzinkút) hagyják el az autópályát, majd kövessék a Nagykőrös / Cegléd irányt. A pályától kb. 1 km-re forduljanak jobbra, egy keskeny bekötőútra. Az út végén található a Geréby Kúria. Kövessék a táblákat.

A helyes kijárat M5-ös autópályáról (67 km-es szelvény)

Budapest felől (Cegléd/Nagykőrös/Lajosmizse kijárat)

Szeged/Kecskemét felől (Cegléd/Lajosmizse kijárat)

Figyelem! A Szeged felől érkezőknek nem a Lajosmizse/Kecskemét Észak, hanem a második, a Lajosmizse/Cegléd kijáratot kell választaniuk.

5-ös főút, Budapest/Kecskemét felől:

Lajosmizse központjától a
Nagykőrös/Cegléd irányt kövessék. A város széli körforgalomban egyenesen át, majd az autópályát a felüljárón keresztezve az útvonal megegyezik a fent leírt verzióval.

Cegléd/Nagykőrös felől:

A Lajosmizse / M5 autópálya irányt kövessék, majd az autópálya előtt kb. 1 km-re forduljanak balra a Geréby Kúria táblánál.


 

Google maps

 


« Vissza: Geréby Kúria Hotel

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>