Nincs bejelentkezve.

Séfünk

A Geréby Kúria séfje Zala András mesterszakács, aki az 1986-os nyitás óta látja el a konyhafőnöki teendőket. Már kisgyermek korában sokat sündörgött az üzemi konyhán dolgozó édesanyja körül. Pályaválasztásakor nem volt kétséges, hogy szakácsnak tanul. Néhány jó nevű helyi étterem után vállalta el az egyik tulajdonos, Szélesi László kérésére, hogy az akkor nyíló Geréby Kúria kezdőcsapatának tagja lesz. Ennek immáron több mint két évtizede. Számos neves, közismert személyiségnek és jó néhány híresség esküvőjére is főzött már, de fontos feladatának érzi, hogy a régi törzsvendégeknek és az újonnan érkező vendégeknek is mindig a legjobb ételeket kínálja.
Pályafutása alatt találkozott furcsa kérésekkel is, például amikor egy német vendég reggelire sajtos palacsintát kért csokiöntettel. S hogy mi az ő személyes kedvence?
–Az én kedvencem a rántott csirke petrezselymes krumplival, amelyet gyenge tanyasi csirkéből készítek, illetve a kakaspörkölt juhtúrós galuskával, amelynél szintén fontos, hogy a kakas a szomszéd tanya udvarán szabadon kapirgálva nőtt fel.

Séfünk számára a legnagyobb elismerés az, ha a vendégek a tányéron lévő finomságokat jóízűen, az utolsó morzsáig elfogyasztják.
 

 


« Vissza: Gasztronómia

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>