Nincs bejelentkezve.

Szabadidő


A képre kattintva új, a szabadidős lehetőségeket leíró nyílik!

A szabadidő tartalmas és kellemes eltöltéséhez számtalan szolgáltatással járulunk hozzá.

Egy munkával töltött nap után jól esik egy ital a drinkbárban. Ugyanitt darts, biliárd, asztalifoci, kártya- és sakkasztal kínál lehetőséget a szórakozásra.

Szállodánkat a szabadtéri sportolási és kikapcsolódási lehetőségek teszik még különlegesebbé. A nyári forróságban hűsítő élmény egy csobbanás a nyitott medencében, a napozóágyak pedig  pihenésre hívogatnak.

Az aktívabbak számára füves foci- és kosárlabdapálya, 2 db műanyag borítású teniszpálya, strandröplabdapálya, asztalitenisz valamint lengőteke áll rendelkezésre. Szállóvendégeinknek a tollaslabdától a teniszütőig minden sporteszközt költségmentesen biztosítunk. A gyermekeket a játszóparkban mászókák, csúszda és hinta várja.

Kellemes sétára csábít a park, de a környéket bejárhatják kölcsönzött kerékpáron, vagy akár lovaskocsin is. A kocsikázás egyik látványossága a szomszédos fácán- és vaddisznótelep. A közelben kiváló horgász- és vadászhelyek vannak.

 

Galéria megtekintése »

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>