Nincs bejelentkezve.

HRS TOP QUALITY HOTEL díjÖrömmel jelentjük be, hogy szállodánkat a nemzetközi HRS szobafoglalási rendszer megkülönböztetett, magas minőségű szálláshelyek kategóriájába sorolta.

A minőségi díjat kizárólag a vendégek értékelései és visszajelzései alapján ítélik oda, jelezve, hogy a szálloda teljesíti mindazokat a követelményeket, amelyeket a hazai és nemzetközi utazóközönség elvár.

A Geréby Kúria csapata számára mindig is prioritás volt a vendégek véleménye és visszajelzése, hiszen az elmúlt több mint 25 éves működésünk során kizárólag a vendéglátás és szállásadásból származó vendégforgalom biztosította gyarapodásunk zálogát.

Köszönjük a díjat szállodánk teljes személyzete nevében vendégeinknek, és a Geréby Kúria vezetősége külön köszönetet mond kollégáinak a magas színvonalú, igényes munkáért.Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>