Nincs bejelentkezve.

Írja meg nekünk és olvasóinknak a véleményét rólunk!

Új hozzászólás:

Név: *
E-mail cím:
Üzenet: *
Ellenörző kód*
Kérjük, gépelje be a mezőben látható ellenőrző kódot!

Bejegyzések:

Név: Balogh Marcsi Dátum: 2016-11-16 11:08:09

Kedves Vendéglátóink! A múlt hétvégi Márton-napi libalakoma és borkóstolás fantasztikus program volt! Gyönyörű környezetben, kedves, figyelmes személyzet és vendégtársak közt nagyon jól éreztük magunkat. Bár az időjárás mostoha volt, mi nagyon vidáman töltöttük ott a hétvégét. Köszönjük az élményt!marcsi, Jancsi

Név: Szemere Istánné Dátum: 2016-11-16 09:00:59

Kedves Geréby Csapat! 2016. november 12-én tartottuk az Aranylakodalmunkat. A nem mindennapi esemény méltó megünnepléséhez minden létező segítséget megkaptunk Önöktől. Külön köszönjük a kedvességet, emberi jó szót, ami a mai világban oly ritka! A helyszín, a dekoráció, az ételek-italok, a felszolgálás mind tökéletes volt, minden úgy történt, ahogy elképzeltük. Külön is szeretnénk megköszönni Varga Ferenc úrnak az egész évi segítséget, Vígh Endre úrnak a nagy napon adott sok segítségét és nem utolsósorban Szélesi Erikának a csodás dekorációt. Jó szívvel tudjuk ajánlani Önöket mindenkinek, akik tökéletes rendezvény-helyszínt keresnek. Szemere Zsuzsanna és István

Név: Nemes Béláné Dátum: 2016-08-23 11:48:47

Kedves Vendéglátók! 2016.8.19.-én tartottuk Önöknél Andi és Balázs esküvőjét a csodálatos környezetben.Mindennel nagyon elégedettek voltunk,az ételek minőségével,felszolgálásával,a terem gyönyörűvé varázsolásával.Köszönet Vígh Endre étteremvezető úrnak és a személyzet minden tagjának akik gyermekeink e fontos napját munkájukkal ilyen csodálatossá tették. A személyzet minden tagja rendkívül udvarias és segítőkész. a szállás is tökéletes volt,köszönünk mindent,és mindenki munkáját. Örömanya

Név: Némethné Wéber Mónika Dátum: 2016-07-27 09:01:04

Kedves Vendéglátók!2016.07.17-20-ig voltunk a férjemmel az Önök vendégei. A 24. házassági évfodulónkat ünnepeltük.Csodálatos környezet,gyönyörű park és a lovarda fantasztikus.Külön köszönet a lovászoknak, akik türelemmel és jó humorral viselték az első lovaglásunkat.A személyzet minden tagja rendkívül udvarias!Remek ételek.Sok hotelben jártunk már, de ilyen figyelmes és profi kiszolgálásban még nem volt részünk!Köszönet mindenért!

Név: Stefano De Santis Dátum: 2015-01-03 17:15:34

fantastico accogliente da mille e una notte

Név: Tóth Zita Dátum: 2014-08-25 22:05:20

2014.08.10-16-ig lányom, Bogi kipróbálta a lovastábort. Nagy várakozással és kis félsszel indult neki, de annyira jól érezte ott magát, hogy haza sem akart jönni. Így gyors döntés következett, és ezért a nyaralást is ott töltöttük, megtoldva az ő egy hetét. Mire hazaindultunk augusztus 20-án, már egyedül lovagolhatott karámban, köszönhetően a vele foglalkozó lovasok szakértelmének és gyerekekhez való hozzáértésüknek. Köszönöm újfent, hogy minden annyira jól sikerült, hogy lányom a tábor egy hete alatt egyszer sem vágyódott el onnan. SŐT! Már az őszi tábort tervezgeti. :-) Köszönjük a Hotel és a Lovasudvar minden munkatársának azt a kedvességet, figyelmességet, amit kaptunk ismét. Kívánom, hogy még nagyon sokáig élvezhessük ezt a vendégszeretet!

Név: Tóth Zita Dátum: 2014-06-10 21:57:13

Hosszú barokk körmondatokat írhatnék bevezetőként, miért és hogyan választottuk idei Húsvétunk helyszínéül a Geréby Kúriát (... továbbá, hogy miért is merjük ajánlani nyugodt szívvel mindenkinek). Kellemes izgalommal érkeztünk meg, hisz az időjárás oly szeszélyes volt, nem tudtuk, mi is lesz a sok program sorsa olyan körülmények között. Az idő kegyes volt, bár volt zuhé rendesen, de a programokat nem mosta el. A gyerekek szemmel láthatóan élvezték is nagyon azokat. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek kivétel nélkül, ahogy mindenre kiterjedő figyelemmel foglalkoztak, foglalkoznak a vendégekkel. A Kúriában töltött idő minden perce kincs volt számunkra. Figyelmes kiszolgálásban volt részünk a Kúria minden területén fogadásunktól a távozásig. Az eltöltött ünnep alatt jó kedélyű, kedves vendéglátókkal találkoztunk csak. Már ott tartózkodásunkkor elhatároztam, hogy ide vissza kell látogatnunk. Gyors elhatározást tett követte, és a Pünkösdi last minute akcióra le is csaptam. A kapott szolgáltatás most is hiba nélküli volt. Örömmel tapasztaltuk meg újra a vendéglátás eme kihalófélben lévő formáját, és újabb élménnyel gazdagabban és feltöltődve tértünk vissza otthonunkba. (Bár hozzáteszem, szívesen maradtunk volna még jó pár napot. :-) ) S hogy teljes legyen a család boldogsága, újabb próbának vetjük majd alá a Geréby Kúriát. A lovardában dolgozó lovasok meggyőző magabiztossága és a hely varázsa is hozzásegített azon döntésemben, hogy kipróbáljuk a lovastábort is! :-) Mindent egybe vetve, köszönjük a sok figyelmességet, kedvességet, udvariasságot, mosolyt, amit ottlétünk alatt kaptunk, és kívánom, hogy ebben a szellemben tudjanak még nagyon sokáig létezni.

Név: Molnár Zsolt és Anita Dátum: 2014-04-29 08:35:05

2014.04.26-án a Geréby Kúriában került megrendezésre, lebonyolításra az esküvőnk. A helyszínt a feleségem választotta, aminek én is nagyon örültem. Az első pillanattól kezdve lenyűgözött minket a hely hangulata, az ott dolgozó emberek kedvessége, hozzáállása, odaadása. Minden alkalommal rendezett környezet, kifogástalan ételek, apró meglepetések fogadnak, fogadtak bennünket. Nem volt kétségünk afelől, hogy ez így lesz az esküvőnk napján is. Minden úgy történt, ahogy mi azt elképzeltük és elvártuk. Külön kiemelném Varga Ferenc urat, aki az életünk legnagyobb és legszebb eseményének létrejöttéhez jelentős mértékben járult hozzá. Nagyon szépen köszönjük Neked Feri :). Az egyik vendégünk esküvő után úgy nyilatkozott, hogy 39 éve alatt számtalan esküvőn volt és számára ez volt a legtökéletesebb. Véleménye szerint, ha a kertészt megkérte volna, hogy hozzon egy Unicumot a szertartás helyszínére, teljesül a kérése. Mindenki érti a Gerébyben a dolgát és a vendég az első. Korábban csak külföldön tapasztaltuk ezt a mentalitást és nagy örömünkre szolgált, hogy mindezt itthon is átélhettük. Visszajáró vendégek leszünk, bár a feleségem minden alkalommal a könnyeivel küzd, amikor távozni kell a Kúriából. Félek egyszer nem fogom tudni hazavinni :)

Név: Szilágyi János és Erika Dátum: 2014-01-26 15:26:28

Nagyon kellemes és vidám szilvesztert töltöttünk a Geréby Kúrián. Csapatunk nagyon jól érezte magát. Kedves és segítőkész volt a személyzet. Jók voltak a programok! Igazán jót szórakoztunk a pusztaolimpián. Köszönjük ezt a hangulatos évbúcsúztatót!

Név: Borsos Ilona Dátum: 2014-01-03 14:30:45

Szilvesztert töltöttük a Geréby Kuriában.Minden a vendégekről szól,hogy jólérezzék magukat.Amit tapasztaltunk,nem megszokot, ma már,-hogy egy pincér úgy szolgál ki,olyan figyelmes,udvarias,hogy rége nem találkoztunk ilyennel.Nevét sajnos nem tudom,de vékony magas bajuszos,kopasz fejtetővel,olyan ötven körüli pincér. Csak gratulálni tudunk.

Név: Ásványi András Dátum: 2013-11-10 18:52:24

Együttlétünk első évfordulóját ünnepelve két éjszakát töltöttünk a Geréby Kúria idilli környezetében. A táj mesébe illő, a vendéglátás kifogástalan. A szervezett programok szórakoztatóak. A szobák minden igényt kielégítőek, a zavartalan pihenéshez minden adott volt.Az ételek nagyon finomak és változatosak voltak. Mindenből bőségesen fogyaszthattunk. A személyzet mindenben segítőkész, az összes kívánságunkat mosolyogva teljesítették. Külön nagy élmény volt a lovaskocsikázás, a lovászfiú aki a kocsit hajtotta nagyon barátságos és rendkívül jó idegenvezető volt. Külön köszönjük meghívását a mai lovasbemutatóra és elismerésünk az ötösfogathajtó teljesítményéhez. Igazi profi személyzettel találkoztunk és ennek köszönhetően remekül éreztük magunkat. Ha lehetőségünk lesz ide mindenképp visszatérünk és addig is nagyon jó szívvel ajánljuk ezt a gyönyörű helyet mindenkinek!

Név: Szoke Timea Dátum: 2013-10-15 00:57:40

Az egyik legjobb baratnom eskuvojet toltottuk itt 2013 julius 27-en. Mar penteken lementunk, es vasarnap jelentkeztunk ki. Oszinten szolva eletem egyik legjobb elmenye volt. Az egyik legfeltunobb dolog, hogy a szemelyzet osszes tagja rendkivul segitokesz, mosolygos, vendeg-orientalt. A szobak rendkivul tisztak, ingyenes internet van, hatalmas zold terulten helyezkedik el, benti spa reszleggel es kinti uszomedencevel. Az uszomedencetol nem messze egy gyonyoru kis to talahato, fuzfakkal, a kornyezet festoi-itt volt az eskuvo is. A Katinka (vagy Katalin?) teremben volt a lakodalom, Ferenc, a rendezvenyek vezetoje szervezett le mindent baratnomeknek,...szegenynek nem volt konnyu dolga, 5-szor valtoztattuk az asztalok pozicioit, az emberek szamat, meg mindent, amit lehet, mosolyogva allt ki minden "probat". Az eskuvon valami jatek soran meg a nyakkendojet is odaadta, nehogy kiessek. Az ilyen emberek szivvel-lelekkel dolgoznak, es ez olyan dolog, ami megfizethetetlen szamomra.:) A szerviz, amiben reszunk volt, maradando emlek lesz. :) Nem volt olyan dolog, amit ne kerhettunk volna, amit nem lehetett megoldani, es amit nem egy mosoly vagy poen kisereteben kaptunk volna. A recepciosok es Ferenc (akinek ezuton is koszonjuk az elmenyt es a szervezest)mind beszeltek angolul, ami nagyon kellemes meglepetes volt, mert a parom nem magyar, igy barmikor O is konnyen tudott kommunikalni veluk, ha barmi volt. A kaja is szuper volt, minden minosegi, friss, es szepen prezentalt, meg egy egyszeru rantott sajt is elmeny volt, es itt ettunk eletunkben eloszor sarga gorogdinnyet. :) Mindenki nagyon professzionalis, a baratnom kulon termet kapott az elokeszuletekhez az eskuvo elott, meg egy nagy tukrot is hozatott nekunk Szelesi Laszlo Ur, hogy a fodrasznak konnyebb dolga legyen.:) Masnap-kimerulten a nagy "lagzizastol"- kerdeztuk a recepcion, hogy van-e masszor. Sajnos nem volt helyben, de mondanom sem kell, hogy a recepcios fiu elintezte(kar, hogy nem emlekszem a nevere, talan a menedzsment vissza tudja nezni, ki dolgozott akkor-na annak a sracnak fizetesemelest szavazok :)) Szoval kijott egy masszor, azt hiszem O is Laszlo volt, aki nem csak masszor volt, de csontkovacs is. Helyretette a fel csapatot, ennel tobbet mar nem is kivanhattunk volna a hetvegere...Aztan megis kivanhattunk. :) Eljott volna a kicsekkolas ideje, 12 ora...egyem meg a szivuket, a hotelszemelyzet megengedte-latva nem kismerteku masnapossagunkat (persze a szerencse is kozrejatszott-senki nem jott a mi szobainkba aznap delutan), hogy 6-ig maradjunk a szobakban, minden extra koltseg NELKUL! Na, itt mar nem kaptam szikrat! Letezik ez Magyarorszagon?! Es igen! Letezik! Mindenki, aki csak teheti, menjen erre a helyre, probalja ki, szuper csomagajanlatok vannak, atlagon feluli-feluli-feluli vendegkiszolgalas, es ami a legfontosabb, hogy nem sajnaltunk penzt itt hagyni, mert olyan pluszt adott a szalloda, amilyet a legdurvabb 5 csillagos helyeken sem kepesek produkalni(dolgoztam par ilyen helyen, nem a levegobe beszelek). Szoval csak ajanlani tudom, mar nehany honap eltelt azota, de meg mindig eleven az elmeny. Ezuton is nagyon koszonom az egesz csapatnak, nagy oleles mindenkinek, biztos, hogy jovunk meg! Udvozlettel: Szoke Timea es Luigi Pecoraro (kedvesem)

Név: Bunsits József Dátum: 2013-06-25 08:22:44

Születésnapot ünnepeltünk hétvégén. Mindenki jól érezte magát, az étel finom volt, a személyzet udvarias, készséges és rugalmas,( vihettük a tortát, amit felszolgáltak, kaptunk projektort a vetítéshez stb.) nem is tudtunk minden lehetőséget kipróbálni az idő rövidsége miatt. Biztos, hogy visszamegyünk, mert jól éreztük magunkat. Köszönjük a Geréby csapatnak.

Név: szatmári Józsefné Dátum: 2013-05-03 13:38:45

2013 április 27-28.-án töltöttünk el négyen két napot a Hotelben nagyon jól éreztük magunkat. Felejthetetlen napokat töltöttünk el nagyon szép emlékekkel tértünk haza. A kúria környéke, a hotel, a hotelben dolgozók 5* érdemelnek. A kisállat simogató,lovak nagyon szép helyen vannak. Nagyon sok ismerősnek mutogattuk az elkészített fényképeket,nagyon irigyeltek minket, hogy eljuthattunk erre a szép helyre.Mindenkinek nagyon ajánlom látogassa meg a Geréby Kúri Hotelt ,sétáljon egy nagyot a jó levegőn a gyönyörű környezetben.

Név: Köles István Jr. Dátum: 2013-01-23 09:14:13

Az Ascon Consulting szervezésében egy csapatépítő tréning résztvevőjeként jártam a Geréby Kúriában. Ezúton szeretném megköszönni Bárdy Zoltán úrnak és a hotel teljes személyzetének a rugalmasságot és a felkészültséget, amellyel a teljes csapatot segítették, szó szerint éjjel-nappal és a fennmaradó időben. Tisztelettel: Köles István Jr.

Név: Karikó Krisztina Dátum: 2012-10-09 17:13:32

Tisztelt Geréby Kúria munkatársai! Köszönjük a mai körbevezetést, nagyon tartalmas volt, gyönyörű a hely, nagyon hangulatos és nyugodt! Továbbá köszönjük a megvendégelést is, és Szélesi László Úr közvetlenségét! Remélem lesz alkalmam még visszatérni és megszállni ezen a csodálatos helyen! Tisztelettel: a Toldi Miklós Szakközépiskola (Nagykőrös) egyik tanulója / a "fényképezős kis hölgy"

Név: Gyöngyi és Ricsi Dátum: 2012-08-12 10:02:37

Nagyszerűen éreztük magunkat a lovas és tenisztáborban, már most hiányzik a napi lovaglás és teniszezés, máris visszamennénk :) Külön köszönet a lovász fiúknak is és üdvözlünk mindenkit. Remélem hamarosan újra találkozhatunk!

Név: Fodor Bernadett Dátum: 2012-06-18 12:58:07

Kedves Vendéglátónk! Vasárnap tértünk haza. A legjobb barátnőm esküvője került megrendezésre Önöknél. El kell, hogy mondjam, ilyen profi szervezéssel és lebonyolítással még nem találkoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet és természetesen meg is teszem. Bízom benne, hogy mielöbb visszatérhetünk ide, ha csak pihenni is, de elgondolkodtam, hogy a saját esküvőmet is itt tartjuk meg. Mindent köszönünk!!

Név: Majda Tímea Dátum: 2012-05-29 10:36:36

Kedves Geréby Kúria Hotel! Pünkösdi hétvégét töltöttünk Önöknél két pici gyerekünkkel. Csodálatos élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük a csikós fiuknak a sok segítséget kedvességet ami felejthetetlenné tette gyermekeinknek az ott eltöltött időt.köszönjük.

Név: Mádiné Tünde Dátum: 2012-02-25 21:24:42

Tisztelt Geréby Kúria Hotel! Csodálatos és feledhetetlen napokat töltöttünk el önöknél,köszönjük a szívélyes vendéglátást,a Kúria dolgozóinak kedvességét.Munkájukhoz sok sikert kívánunk! Köszönettel: László Mihály és kedvese:Tünde

Név: Szalai Lászlóné Dátum: 2012-01-04 19:39:58

Kedves Vendéglátók! Köszönjük baráti csapatunk nevében a felejthetetlen szilveszteri vendéglátást és a mulatságot. Nagyon ritka az olyan hely, ahol ilyen szívesen látják a vendégeket. Kedvesek a pincérek, ragyogó tisztaság van, a kiszolgálásról, vendéglátásról csak felsőfokban lehet beszélni. Kívánunk Önöknek sok sikert 2012. évben is. Üdv. Szalainé

Név: Kiss Andrásné Dátum: 2011-07-27 13:41:31

Lányomnak július 22-én múlt 11 éve hogy Önöknél volt az esküvője! Köszönet a szépen megrendezett esküvőért, a jó és bőséges ételekért, a jó kiszolgálásért!!!!! Azóta is sokat emlegetjük, szívesen vissza nézzük az ott készült videót. Nagy élmény volt!!!!!! Azóta is minden évben itt ünneplik a házassági évfordulójukat!!!

Név: dr. Alics Andrea Dátum: 2011-06-14 13:00:40

Köszönjük a kellemes pünkösdi hétvégét, a természeti környezet csodás,a kúria dolgozói figyelmesek, segítőkészek. Külön kiemelést érdemelnek a csikósok, akiknek szakmai tudása és lószeretete felejthetetlenné tette a délutáni lovasbemutatót, s a kislányomnak örökké emlékezetessé az "igazi nagy lovon" történő lovaglást.

Név: Kis Ildikó Dátum: 2011-04-26 13:37:16

Tisztelt Geréby Kúria! Nagyon szépen köszönöm családom nevében is az április 25-i gazdag programot és a finom ebédet! Nagyon jól éreztük magunkat! Jó volt visszatérni oda ahol diákéveimben a nyári gyakorlatomat töltöttem! Mégegyszer köszönet mindenért! Kis Ildikó és családja

Név: Ági Dátum: 2010-11-07 18:32:23

Már három alkalommal voltunk lovastáborban. Most jöttünk haza, de máris visszavágyunk! Nagymamakorban kezdtem el lovagolni amikor rábeszéltek,hogy csak próbáljam ki, üljek fel a lóra.... Ez a Geréby lovasudvarában történt. Az oldott légkör, a csikósok szakértelme, humora, a táborvezető kedvessége, a gyönyörű táj, hihetetlen kikapcsolódást nyújtott. Köszönöm!

Név: Kiss Zsófia Dátum: 2010-11-01 13:20:18

Nagyon szép a lovasudvar!!!

Név: Endler Sándor Dátum: 2010-10-17 16:09:03

Csodálatos 3 napot tölthettünk el párommal a Kúriában! Örök emlék marad! A vasárnapi lovasbemutató alkalmával kedvet kaptunk párommal, hogy tavasszal visszatérjünk akár egy lovastábor keretében, vagy csak pihenni! Köszönjük!

Név: konyáné és angyalné Dátum: 2010-08-20 12:00:51

Gratulálunk Annának és Sanyinak esküvőjük alkalmából!

Név: Vígh Csaba Dátum: 2010-07-20 22:03:42

Gratulálok! Ritkán látni ilyen színvonalú honlapot. Máris szeretnék Önöknél tölteni néhány napot. Biztosan sort kerítünk rá. Köszönöm ezt a csodálatos élményt!

Név: Kinga Dátum: 2010-07-04 18:39:33

A lovastábor nagyon jól sikerült.Szuper volt az ellátás, a társaság és a teniszt is kezdtük megszeretni, hála Imre bácsinak.A lovak egészségesek és nagyon tiszták,meg persze okosak:) A tereplovaglás a környéken fantasztikus élmény volt és sokat fejlődtünk, a rengeteg lóháton töltött időnek és a profi oktatásnak köszönhetően.Emellett esténként is jókat szórakoztunk és persze rengeteget nevettünk, ami nagyrészt a csikósok érdeme.:DA pusztaolimpia is nagyon vicces volt.Köszönjük a táborvezetőnknek, és persze az egész személyzetnek is:)Augusztusban valószínűleg befizetünk még egy hétre.:)

Név: FaGi Dátum: 2010-06-27 18:07:34

Nagyon jól éreztük magunkat a "Vasárnapi élmény ebéd" alkalmával. A lovasbemutató fergeteges volt a svédasztalos ebéd pedig finom. Köszönjük!

Név: M. Anna Bp. Dátum: 2010-06-25 16:45:03

Kétszer jártunk a szállodában, két kisgyerekkel, nagyon jól éreztük magunkat. 1x nyáron, 1x télen, nagy hóban. Nyáron is élveztük a környéket, télen pedig pont nagy hó volt és szánnal mentünk! Nagyon élveztük! Jó a wellness részleg, a szaunák és a medencék. Gyerekek is élvezték nagyon. A szobák tiszták, kényelmesek, az ételek finomak. Visszajárunk...

Név: D.R. Dátum: 2010-03-21 21:29:16

Nagyon tetszik az uj honlap,gratulalok! Ennek koszonhetoen sokkal nagyobb izelitot kaptunk az eskuvok lebonyolitasarol is,hamarosan megkeressuk Onoket a parommal eskuvorendezes celjabol. UDV

Név: Illés Jozsó Dátum: 2010-03-20 21:58:54

Mindig örömmel megyünk vissza a Geréby kúriába, mert sok kellemes emléket juttat eszembe. 5 éve volt az esküvőnk a Katinka teremben és nagyon jól sikerült. Most vasárnap nagycsaládos ebédre megyünk, de már alig várom, mert a konyha is fantasztikusan jó! Gratulálok az új weboldalhoz is és sok sikert kívánok!

Név: Sutil Dátum: 2010-03-04 11:21:48

Gratulálok, valóban sokkal szebb és látványosabb lett, mint az előző honlap volt. Már az oldalak nézegetése közben elönti az embert a nyugalom és már majdnem a helyszinen érzi magát ! Viszont az akciós csomagajánlatok mellett hiányzik az aktuális ÁRLISTA, kedvezmények, kártya elfogadási lehetőségek felsorolása ami nagyon fontos volna a vendégek számára !!!! A régi website tartalmazta ezt !!!

Név: Jani Dátum: 2010-02-24 22:38:17

Messze jobb, mint az előző! Gratula!

Név: Csaba Dátum: 2010-01-25 10:29:11

Nagyon tetszik az új holnap. Sokkal több információ és kép került fel, mint a korábbira. Csak így tovább!

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>